Вчера следобед Бен и аз се отправихме на малка среща. Закупих Groupon по -рано тази седмица за местно място за пица. Той включваше предястие, средна пица и червено вино или бира за 15 долара. Хубаво!

Опциите за предястие бяха само чесън сирене хляб или крила и оставих Бен да реши да разбере, че ще вземе крилата. Щях да „спестя място“ за пица.
Най -новите ми видеоклипове

5 -минутно бягане за загряване a
Бързо загрейте за бегачи. 5 -минутно бягане на загряване преди бягането. Как да се подготвите за бягане. Предложения за това какво да правите, преди да стартирате

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 34 секунди

След това
Предложения за маска за маски за бягане и ходене навън
07:15

На живо
00:00
08:21
05:34

Но той в крайна сметка избра хлябът с чесново сирене и аз се зарадвах на един.

Отидох с бялото червено вино и го харесах! Обикновено съм доста фино за червеното вино и е известно, че оставям чаша, ако не ми харесва (като този на моя плот от Thur. Night), но аз размазах този. Погрижихме се да разберем какъв е вид.

Обичам пица.

Отидохме с гъби и чушки. Толкова добре. Спрях на едно парче плюс кората на Бен, защото спестявах място за десерт.

Обикновено „десерт“ предполага Fro-Yo, но тъй като видяхме, че филмът на Клеопатра миналия уикенд и мирише на пуканките от филмовия театър, аз го жадувам! Не съдете, имам болестта на пуканките.

Нашият план беше да видим кампанията и знаех, че искам пуканки. Бен и аз споделихме това и се отрязах, преди да го завършим.

Филмът беше добър, не толкова забавен, колкото таладега нощите, но какво е?

Тази сутрин моят Garmin игра добре и се включи за мен! Тази снимка е от петък, когато беше „спи“ – обърнете внимание на котката, която търка лицето си на стола на заден план.

Изтичах 3 мили, за да се срещна с Skinny Runner в местен парк. Оттам направихме 7 мили заедно. Беше горещо.

Предложих да носим съоръженията си за зареждане …

Но тя настояваше да носи облеклото си на Minnie Mouse и че аз се обличам като Goofy и изпълнявам 10 крачки зад нея. Глоба.
Нещата, които правя, за да се сприятели …

Всъщност не, убедих я, че това е облечено. Мисля, че тя го е закупила.

След като се разделихме по начини, че се прибрах вкъщи още 4 за общо 14,3 и тръгнах до 15. Очакваше се да направя 16-17, така че това беше по-малко от оптимално-особено заради цялото зареждане на въглехидрати, което направих вчера! Поемам пълна отговорност, че не се натисках достатъчно и трябваше да започна по -рано. Просто си отбелязва бележки, а не извинения.

След пускана храна:

Цяла диня. Сериозно.

Вчера закупих тази диня по време на обяда си и на практика го няма. Опитвам се да накарам динята си да издържи и да се ускоря, но това е през прозореца тази седмица. Това ме прави толкова щастлив, не съм сигурен защо.

Яйце и сирене Quesadilla.

Сега аз блогвам, докато Бен гледа ритмичната гимнастика. Той казва, че това е любимият му летен олимпийски спорт.

Сериозно.

Големите планове за днес включват да разбера къде мога да закупя бутилка от това червено вино и да ми удави мъките, докато Бен търкаля очи и ми казва, че животът ми е невероятен и не бива да съжалявам за себе си, защото изтичах на 14 мили и сега Вземете да седнете в променлив ток и отпийте джин и сок. Нещо такова.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме и преглед. Irvine наполовина луд полумаратон за бягане и преглед на състезанията и предложения за

Резултати от полумаратон на OC и топ 13 акцента

Резултати от полумаратон на OC и топ 13 акцента

OC маратон и полумаратонРезултати от състезанието. Оранжев окръг резюме и най -добрите части от бягането на 13,1 мили. Отстъпки за други

Танк за акула за душ на бягаща пътека и дати за обяд … дати?

Танк за акула за душ на бягаща пътека и дати за обяд … дати?

Здравейте! Как върви? Просто се регистрирам с любимото ми бягане и ядене от този уикенд! Какво си намислил? Първо

Получих тест за Covid-19 на моя опит

Получих тест за Covid-19 на моя опит

Здравей! Ето един бърз видеоклип на моя опит, който взема теста на Covid-19 и опита на Бен, който прави теста на Covid-19 Rapid.

тренировка на долната част на тялото за бегачи – бързо как да

тренировка на долната част на тялото за бегачи – бързо как да

Как да направите тренировка на долната част на тялото за бегачи. Кратка тренировка за сила на дома за бегачи. Бърз урок за всяко упражнение

Какво се случва, когато започнете да бягате твърде бързо

Какво се случва, когато започнете да бягате твърде бързо

Първият маратон, който завърших, усещайки се силен и бърз се случи, защото видях приятел, когато преминах началната линия. Той живее

⚡ от Shareaholic

.