снощи ритаха назад след работа вчера, както и аз направих дълга разходка (единственото ми кардио за деня), както и след това дойдох в къща на невероятно проста вечеря.

Аз съм като с екологични пържени картофи. Сега, преди да хвърлите очи, нека да бъда премахнат – аз не съм жената, която заявява някакъв глупост с кисело мляко е „точно като Yogurtland!“, Или че бисквитките, изпечени с ябълков сос „Вкус точно като истинското нещо“. Не, както и не.
Най -актуалните ми видеоклипове

Златният ретривър няма да вземе хапчетата си!

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 19 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 5
04:34

На живо
00:00
08:21
02:19

Разбирам, че английските пици за мъфини са добри, но те не са „точно като истинска пица!“. Не съм напълно заблуден.

Но аз вярвам, че екологичните пържени картофи са толкова големи, колкото истинските пържени картофи-особено когато са потопени в кетчуп (и често ранчо!).

Номерът е да ги избухнете в горещ тиган със зехтин, както и 21 подправка поздрав. Не ги преодолявайте – те изискват малко хрупка.

Тъй като сме на темата, Artic Zero не е истински заместител на сладолед. Но това е чудесен притежател на местоположение, ако сте обичайна закуска през нощта, който просто се нуждае от някакво действие от ръка до уста, за да се върне на дивана.

Да, „сладоледът“, ако се обадите по телефона, това е малко сиво.

И да, добавих към него топла бисквитка с бадемово масло. Фантастично.

Тази сутрин избих обикновен 4 мили. Планирам да направя дълго бягане утре, както и може би наистина тренирам за онзи маратон, за който заявих, че ще участвам през август. Защо отново посочих за това?

Тогава взех бърза анкета в Twitter, за да разбера закуската. Да, търся съвет от непознати за това, което трябва да ям. Ще започна да правя това с всяко хранене. Моята съдба е в твоите ръце!

Консенсусът беше френски тост. Пълно разкриване: Не разпознах обаче, че нямам никакъв вид брашно, така че трябваше да е FT така или иначе

Използвах 2 сандвич тънки двойки за общо 4 прекрасни парчета френски тост. Използвах просто да използвам 1 сандвич тънък, но ще се окажа гладен час по -късно.

Напълних го с един от пакетите Agave, които получих от чантата си за суинг за храна на блога. Това не беше достатъчно, както и аз грабнах някакъв кленов сироп.

Снощи Бен ми направи напитка за възрастни, но той не е барман, така че това беше просто водка, както и чай. Той заяви, че това е „точно като леден чай с Лонг Айлънд“. Хм, не само тъй като добавяте алкохол към чая, не го прави Лонг Айлънд.

Само ако имах златен медал, щях да накарам хора да ми носят истински напитки. Искам да кажа, планинска роса …

Въпрос: Имате ли здравословна храна, която наистина може да замени нездравословна? Дял!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

Hummus рецепта закръгля за най -добрите концепции Национален ден на хумус

Hummus рецепта закръгля за най -добрите концепции Национален ден на хумус

Здравейте! Национален е Ден на хумус! Хумусът все още е една от моите топ 5 предпочитани храни [бонус точки, ако разбирате всички 4 от O

Проста рецепта за мексиканска пица със сирене в Калифорния

Проста рецепта за мексиканска пица със сирене в Калифорния

Проста, както и здрава рецепта за мексиканска пица. Опитайте този бърз обяд или вечеря мексиканска пица с боб, сирене в Калифорния, Bell P

Проста екологична рецепта за чили Queso

Проста екологична рецепта за чили Queso

Бърза и проста рецепта за Queso. Отличен Potluckили групово предястие. Точно как да направите екологично чист чили Queso Dip. мексиканска храна

Плажове, както и рецепта за сметана за пюре

Плажове, както и рецепта за сметана за пюре

Лек пюре в протеин за рецепта за купа, пълен с кисело мляко, праскови, мляко, както и спанак. Екологична купа за пюре

Изпращайте юфки, както и празници за храна за седмица от 6 октомври

Изпращайте юфки, както и празници за храна за седмица от 6 октомври

Това е горещо. Днес е Националният ден на юфката! Сега жадувам рамен !! Хранителните празници за тази седмица са: Sun – National No

Тако за скариди с ламарина с кремообразен сос от килантро

Тако за скариди с ламарина с кремообразен сос от килантро

Проста рецепта за такови такови скариди. Леки тако за скариди с килантро -кремав сос, пълен с протеин, както и гарниран w

⚡ от Shareaholic

.