от управляващи регионални песни до проверка на отличното открито, Fitbit продължава всеки тип пътуване с вас. Ето защо ние си партнирахме със семейни производител на материали от световна класа, Pendleton Woolen Mills, който споделя нашия жар за приключения. Ентусиазмът на Пендълтън за природата, както и техният ангажимент за защита на атмосферата се отнася до живота в техните палитри, техните стандарти, както и за тяхното запалено чувство за традиция. С това сътрудничество внасяме техните известни модели в оригинална колекция за аксесоари за Fitbit Versa 3, както и Fitbit Sense, която е повлияна от вас, както и вашата приключенска душа.

Тези вдъхновени от наследството тъкани ленти са изработени с рециклирани пластмасови влакна Repreve® за обмислен, устойчив стил, който носи енергията на природата, както и се харесва директно на вашата китка. Сигурни сме, че ще е есен, като с тези две групи, колкото сме в екстаз, за да ви ги донесем.

Pendleton Woven Bands

Син/сив каньонланд

Групата на Canyonlands празнува големите върхове на популярните скали, които произвеждат силуета на Юта, както и въплъщава движението на слънчевата светлина през държавните каньони.

Син/розов производител на кошници

Групата на производителя на кошници кимва на стандартните методи за тъкане на кошници на стандартните производители на кошници в американския югозапад, които тъкат кошници толкова плътно, че могат да държат вода, както и толкова сложно, че техните произведения на изкуството все още живеят.

И двете известни групи са създадени да работят с Fitbit Versa 3, както и с смисъл – така че можете да се съсредоточите върху преживяването пред вас, докато правим останалото.

Това партньорство ни напомня да бъдем мили към света в допълнение към себе си, да се изключим от срокове, както и да получим чист въздух в белите дробове, както и е място, където наследството, както и високотехнологичните обединения. Така че, не чакайте! Пазарувайте колекцията Pendleton сега, предлагана за предварителна поръчка единствено на Fitbit.com за 39,95 долара всеки. Искате ли да откриете много повече за дизайнерските колекции за Fitbit? Намерете допълнителни подробности тук.

Тази информация е само за академични функции, както и не се разбира като заместител на медицинската диагноза или лечение. Не трябва да използвате тази информация, за да диагностицирате или лекувате проблем или състояние на здравето и здравето. Винаги проверявайте с вашия лекар, преди да променяте диетата си, да променяте навиците си за сън, да приемате добавки или да започнете нова физическа фитнес рутина.

Келси Малони

Родом от Ню Джърси, Келси Малони, е партньорски редактор във Fitbit, който в момента живее от мечтата си в Калифорния в Сан Франциско. След като получи бакалавърска степен по художествена степен по журналистика, тя се изправи за една година в редица страни по света, включително в предпочитания от нея град – Кейптаун, Южна Африка. След това тя направи скока към Западната брегова ивица, за да продължи след нейното съставяне, както и да редактира кариера, бивша в списание Sunset. Kelsey е пътуване, както и ентусиаст на гореща йога с обожание за онлайн музика, отличните на открито, Mac на Annie, както и сирене, както и мъгляв IPA.