от Джош Ходник

Справедливостта и равенството са теми, които взеха доста голям прожектор през последните няколко години. Собственикът на L.A. Clippers Доналд Стерлинг създаде медийна буря относно последните му изявления за расата, а критиките към Стерлинг от всички расови групи показаха колко много се е променило нашето общество към по -добро, когато се отнася до расовото равенство. Когато се засяга справедливостта, човек трябва да попита какво всъщност е справедливо? Всички ние сме родени с различни гени и се увеличават в различни среди, но когато някой успее в нещо, а друг човек не го прави, ревността често ще кара неуспешния човек да мисли, че нещата просто не са честни. Усещането за несправедливост е била голяма движеща сила зад многобройните ловци на вещици, които са се случили по отношение на анаболните стероиди.

Ревност

Когато Бари Бондс беше на път да се превърне в лидера на Homerun за всички времена, фразата „Unlevel Wlight Field“ вероятно се използва много повече, отколкото някога е била в миналото. Консенсусът беше, че Бондс е измамник и не е достоен да бъде коронясан като крал на Омирун. Подозирам, че голяма част от разбиването, което облигациите са получили, е заради ревност и фактът, че той не е истински персонален човек, не е помогнал на въпросите. Бари беше високоефективен спортист доста преди да вземе анаболни стероиди. Успешните хора като спортисти от най-високо ниво, културисти и успешни бизнесмени са вложили на работа, че средният човек дори не би мислил да прави, за да стигне до нивото, на което се намират. Разбира се, генетиката играе огромна ролка за това колко далеч може да стигне човек в света на спорта, но спортист или културист не може да бъде създаден без изключителен ангажимент за тренировки и диета. Това обикновено не се има предвид, когато спортист или културист е идентифициран измамник. Нека поговорим за онази проклета емоция, наречена ревност още веднъж. Много лесно е за веднъж или настоящ спортист да се обади на някой като Бари Бондс или друг спортист измамник, който е признал или обвинил, че е използвал лекарства за подобряване на ефективността. Кой желае да признае себе си или на някой друг, че има лайна генетика? Не е многобройно с днешния поглед върху мъжествеността и атлетизма. С казаното, по -лесно е някой да осъди потребител на стероиди, ако е постигнал нещо много по -голямо, отколкото някога.

Обвинете

Бившата звезда на бейзбола в Плано Уест Тейлър Хутен се самоуби през 2003 г., след като спря да приема анаболни стероиди. Казано е, че самоубийството на Тейлър е в резултат на депресия. Бащата на Тейлър Дон стартира организацията Тейлър Хутен и дори свидетелства пред Конгреса за опасностите от стероидите. Доказано е, че когато употребата на стероиди се спре рязко, както в случая с Тейлър Хутен, естествените нива на тестостерон ще останат ниски за известно време, предизвиквайки летаргия и умерена депресия. Депресията от нисък тестостерон не е рядкост. Всъщност това е страничен ефект, признат от медицинската общност за мъже, страдащи от нисък тестостерон. Броят на мъжете, които се разхождат с ниски нива на тестостерон, е на високо време, така че процентът на самоубийствата трябва да се изкачи с него, ако депресията от това състояние е достатъчно тежка, за да предизвика самоубийство. Известно е, че Тейлър Хутен е приемал антидепресанта, известен като Lexapro. FDA постави черна кутия, предупреждаваща за това лекарство през 2004 г., като уточнява, че е причинила увеличение, са самоубийствени мисли и поведение. Преди ареста си от FDA, аз правех огромни количества анаболни стероиди и бях от няколко години без почивка. Очевидно е, че когато арестуването настъпи и аз бях изпратен във федералния затвор и естествените ми нива на тестостерон не съществуват. И така, аз преминах през депресивния, уточнявайки, че Хотен е преживял и това е само месец, след като сестра ми близначка е загинала при автомобилна катастрофа, като същевременно не разбирам колко затвор ще получа. Така че моят свят не изглеждаше добре и никога не се е мислил за самоубийство. Не познавах личния свят на Тейлър Хутен и никога няма да го направя. Кой знае какво подхранва самоубийството на това дете. Това е много тъжна ситуация, но обвиняването на анаболни стероиди е абсурдно. Когато настъпи смъртта, домакинствата често преминават през фази на нараняване и гняв, а гневът може да накара член на семейството да обвинява и да прави неща, които обикновено не биха. Мисля, че това е случаят с Дон Хутен, но докато много хора пренебрегват казаното и направи, нашите законодатели са повярвали на всяка дума, която е излязла от устата му.

Въпреки че е известно, че анаболните стероиди имат странични ефекти, както всяко друго лекарство, предписано тук в САЩ, консенсусът е, че анаболните стероиди причиняват рак, чернодробни заболявания, сърдечно -съдови заболявания, преждевременна смърт и дори ярост на Roid. Въпреки че е показано, че тези странични въздействия не се срещат при хора, които не злоупотребяват с анаболни стероиди, възгледът на обществеността се промени много. Преди лекарствата да се предлагат на пазара тук, в Съединените щати, сумата пари, на които ще се изплаща oИзчислява се UT в съдебни дела и ако този брой е твърде висок, за да покаже прилична печалба, това лекарство ще отиде в кошчето. По същество това е риск срещу награден тип манталитет. Практически двадесет хиляди смъртни случая настъпват всяка година при употребата на лекарства, отпускани по лекарско предписание. Това са лекарства, които все още са на пазара и все още се предписват на пациентите.

В Америка 88K хората умират всяка година от употреба на алкохол, 480K от тютюн и 100k от лекарства, отпускани по лекарско предписание. Лекарствата с рецепта се управляват в по -голямата си част, но тютюнът и алкохолът имат само възрастови ограничения, що се отнася до употребата. Изчислено е, че около половин дузина смъртни случаи са настъпили заради употребата на стероиди или злоупотреба с анаболни стероиди. Тези смъртни случаи поради стероиди все още са съмнителни, тъй като въпреки че починалият използва анаболни стероиди и носеше много повече мускулна маса от нормалното, все още не е сигурно дали анаболните стероиди или други фактори на начина на живот са допринесли за тези смъртни случаи. Имаме много повече хора, които умират в САЩ всяка година от употребата на ацетаминофен (повече от 300), отколкото очакваният брой на смъртните случаи на стероиди. Какво не е наред тук?

Анаболните стероиди вече са лекарства с график 3, което ги поставя в категория с кетамин, клинтемин, перамин, които са всички лекарства, променящи ума; Анаболните стероиди не се променят. Знам всичко за историите на Roid Rage, но няколко лекари развенчаха, че митът преди много години след различни проучвания бяха извършени по въпроса. Roid Rage лесно попада в категорията на обвиняването, когато се отнася до употребата на анаболни стероиди. Потребителят на стероид прави нещо тъпо или психотично и веднага обвинява употребата на анаболни стероиди вместо истинските му проблеми. Това е като да обвинявате пистолет за психотичен човек, който се сблъсква в училище и го снима. Обществото е трудно да възприеме, че наистина има някои луди хора.

Както знаем, когато професионалните спортове се забиват от употребата на стероиди, той ще кърви към общността на културизма. В наши дни е добре, че всички професионални и аматьорски културисти от най-високо ниво използват големи количества анаболни стероиди. Някои ще откажат използването, а други ще го признаят, но е там. В края на деня, когато всички законодателства са въведени, именно културистът (конкурентен или не) трябва да разгледа. Не Алекс Родригес или Бари Бондс ще изтърпят огромна присъда в затвора, именно неизвестният мъж прави всичко, за да бъде по -здрав и да изглежда най -доброто, което може.